Dåliga recensioner är inte alltid av ondo

Bloggat av: Erika Stenvall

Vi påminner ofta våra kunder om vikten av konstruktiva recensioner. På utbildning.se går alla kurser och utbildningar att recensera med vårt eget recensionsverktyg. Som kund vill man förstås gärna lägga upp sina allra bästa recensioner och helst bara de också – inte de mindre bra. Vi modererar alla recensioner innan de publiceras på sajten och bäst resultat får man om man har både bra och mindre bra recensioner av en kurs. Bäst variation brukar det bli om man låter kursdeltagarna lämna sina recension direkt hos oss istället för att själv samla in dem och välja ut vilka man vill publicera. Vad menar vi med bäst resultat då? Till exempel att trovärdigheten ökar om man inte enbart har med bra recensioner. Vill du göra en recension av en utbildning du gått? Gör den här!

Här kan ni läsa ett intressant blogginlägg om varför alla dåliga recensioner inte är av ondo. Våga vara öppna och ärliga! Transparens är något man vinner på i längden.

Här kan ni läsa om en undersökning vi gjorde som visar hur viktigt recensioner är i valet av utbildning.

Här kan ni läsa om hur användargenererat innehåll kan öka din försäljning

0 Responses to “Dåliga recensioner är inte alltid av ondo” 1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Om utbildning.se

utbildning.se ingår i Educations.com Media Group (EMG) och är Sveriges största sajt där du kan söka, hitta och jämföra kompetensutveckling.

Vi har samlat nära 7000 utbildningar på vår sajt och har i snitt 100 000 unika besökare varje månad. Vi producerar även olika utbildningsmagasin och arrangerar olika events relaterade till kompetensutveckling.

Vi samarbetar med flera välkända mediepartners och driver deras respektive utbildningssektioner på webben. Hos oss finns informatörer, språkkonsulter, journalister och personer med kompetens inom webb, SEO och sociala medier.

Populära utbildningsområden är: UGL-kurser, ledarskapsutbildningar, itutbildningar, coachutbildningar och projektledarutbildningar.
följ oss på twitter

följ oss på twitter


Bli vän med oss

Bli vän med oss


Kurserbloggen

Kurserbloggen

hitta din utbildning

hitta din utbildning

Arkiv

Twitter

RSS Andra bloggar om utbildning (via Twingly)

 • Utbildning i kringelikrokar och karriärskiften?
  Jag behöver övertyga en av alla skötsamma ungdomar som dräller här i krokarna om att det är helt okej att inte rista sina framtidsplaner i sten i sjuårsåldern och sedan följa regler och anvisningar ti…
 • Utbildning med System JO!
  Vi har varit på en kortutbildning med vårt jobb Martinshop, Utbildningen hölls av System JO som är amerikanska tillverkare av glidmedel, lustökande medel, pheromoner, rakgel och liknande intimprodukte…
 • På G. Utbildning till KBT & ACT COACH.
  I september åker jag till Lerum för att förverkliga min dröm att jobba som livscoach. Jag ska läsa till KBT & ACT Coach hos Kjell Haglund på Livscoachakademin. KBT står för Kognitiv Beteende Terapi o…
 • Utbildning
  Idag var jag på en 6 timmar lång utbildning i ledarskap. Om en vecka börjar inte bara skolan igen utan jag börjar även mitt nya jobb. Det är mitt bara mitt, jag är inte vikarie utan jag är ordinarie …
 • Hon blir ny vd för Sanoma utbildning
  Malin Schmidt blir från 1 oktober ny vd för Sanoma utbildning i Sverige. Hennes fokus blir på nya läromedel – men hon tror att det kommer att dröja länge innan allt blir digitalt.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: